"Apelul meu către cei care pot să facă şi caută afaceri profitabile pe termen mediu şi lung este să investească în turismul românesc! Mă adresez şi cunoscuţilor, amicilor, colegilor din toate partidele, oricui interesat, din ţară sau din afara ei, cetățean român ori străin, persoană fizica sau juridică, etc. Şi îi asigur pe toți că vor primi tot sprijinul din partea MDRT, în condițiile legii", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Sarcastică, Udrea îi recomandă lui Dan Voiculescu să investească în turism. "Îl sfătuiesc şi pe Voiculescu să investească în turism banii pe care îi cheltuie plătind salarii celor care pe care i-a programat să toace orice lucru bun care se face în ţara asta şi pe oricine care vrea să o mişte din loc, bani pe care. de altfel, i-a câstigat pe spinarea statului", scrie Udrea. "Dar să nu repete experiența lui Vântu, care a luat pe nimic hotelurile şi bazele de agrement din Deltă şi le-a lăsat în paragină acum!", adaugă aceasta.
Deși îndemnul vine din partea unui ministru al Turismului, investitorii nu sunt interesați de activele de pe litoral. "Nu se înghesuie nimeni. Noi am scos de un an de zile la licitație structurile care le aveam pe litoral. După un an, am reușit să vindem un magazin şi un imobil neamenajat în Mamaia. Nu terenurile, nu vilele, nu hotelul de cinci stele Mamaia", spune Udrea.