Gheorghe Dincă, prsupusul ucigaș al fetelor din Caracal, poate fi o simplă interfață a unei rețele mult mai ample. Nu este doar o exagerare sau teoria conspirației ci este o ipoteză de lucru pentru una dintre cele mai importante structuri de forță ale statului român.

DIICOT nu exclude posibilitatea ca suspectul principal în cazul Caracal să fi avut complici, spune procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, citat de stiripesurse.

Întrebată dacă ne putem aștepta inclusiv la eventuali complici ai lui Gheorghe Dincă, Georgiana Hosu a răspuns „Până la urmă, haideți să nu înlăturăm nicio cale pe care am putea merge și nicio posibilitate de a ancheta lucrurile și poate reușim pe parcurs să ne dăm seama”.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reușit să sune de trei ori la 112, unde a anunțat că a fost sechestrată și violată. Polițiștii au ajuns după 19 ore la locația suspectului, acuzând STS că a dat date greșite privind localizarea și că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar polițiștii au acționat la 6.00 dimineața pentru că nu era echipă la muncă.