Începând cu 1 octombrie 2011, Realitatea Media va ocupa aproximativ două etaje, precum şi spaţii pentru studiouri, dotate cu echipamente tehnice moderne, în clădirea de birouri din Băneasa dezvoltătată de Willbrook, companie care se ocupă de investiţiile imobiliare ale lui Eyal Ofer în România.
„În completarea parteneriatului foarte puternic pe care îl desfăşurăm de ani de zile cu dezvoltatorul imobiliar britanic, Willbrook International, am decis să relocăm studiourile şi birourile Realitatea Media în proiectul companiei”, a declarat Elan Schwartzenberg .
Proiectul cuprinde un complex de spaţii de birouri şi centru de conferinţă dispuse în două clădiri, structurate pe parter şi cinci etaje, ce se întind pe o suprafaţă de închiriat de aproximativ 37.000 de metri pătraţi, cu un număr total de peste 850 de locuri de parcare atât subteran, cât şi la exterior. Proiectul a necesitat o investiţie estimată la circa 100 mil. euro.
„După un proces îndelungat, suntem foarte fericiţi că am reuşit să finalizăm acest proiect şi să relocam studiourile şi birourile Realitatea Media în sigura clădire care a adoptat în întregime principiile construcţiilor green”, a declarat Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.
Willbrook este cunoscută, în principal, pentru controversata clădire de birouri Cathedral Plaza din centrul Bucureştiului, proiect dezvoltat prin intermediul firmei Millennium Building Development, firmă din portofoliul israelianului Eyal Ofer. În România, familia Ofer a investit până în prezent 500 mil. euro într-un portofoliu de 10.000 ha de teren localizate în Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Timişoara şi în clădirile de birouri Cathedral Plaza, Platinum Business Center, ansamblul rezidenţial de lux Oxford Gadens şi hotelul Teleferic din Poiana Braşov. Recent, omul de afaceri a încheiat un contract în valoare de 400 mil. euro cu Şantierul Naval Mangalia, care trebuie să îi livreze patru cargouri pentru transport comercial.

Citeşte şi Willbrook finalizează preluarea The Money Channel până la sfârşitul lunii