Transportatorul autohton Dumagas Transport, parte a grupului de firme Dumagas a inchiriat 10.240 mp in cadrul Mercury Logistics Park din Bucuresti, tranzactie asistata de consultantul imobiliar King Sturge.

„Aceasta tranzactie demonstreaza faptul ca dezvoltarea pietei de retail din Romania a condus si la o crestere acerba a cererii si in sectorul logistic”, crede Mark Mannering, joint managing director al King Sturge in Bucharest.

Dezvoltator al Mercury Logistic Park este dezvoltatorul Helios Phoenix, care, intr-un joint venture cu GE Real Estate, va realiza in total 12 parcuri logistice pentru care vor fi investiti 175 de milioane de euro. “Planuim sa mai construim o unitate de 10.000 mp pe care o vom finaliza spre sfarsitul acestui an. Acum cautam si alti chiriasi pentru acest proiect ce va totaliza 55.800 mp si va fi livrat in totalitate in urmatorii doi ani. Minimax a inchiriat deja 14.000 mp, iar Delamonde alti 10.000 mp, in contracte exstinse pe zece ani”, a spus pentru Property EU, Leslie Warren, european development manager al Helios Phoenix.

Sursa:  Property EU