Cezar Ouatu avea doar 8 ani atunci când părintele său a decedat. Artistul ascunde o mare tristețe încă de la această fragedă vârstă. Vestea despre decesul tatălui său a fost un șoc pentru întreaga familie a artistului. Joi, Cezar Ouatu a publicat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

Pe 18 august, tatăl artistului şi-ar fi serbat ziua de naștere, însă acest lucru nu se mai întâmplă de ani buni.

Cezar Ouatu a transmis un mesaj în memoria tatălui său

„18 august. O zi pe care o așteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi, tatăl meu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere cu acea sclipire și bucurie spunându-mi mereu cu o mândrie evidentă: „Ești prelungirea mea!”, a mărturisit artistul.

„Eu îl sărbătoresc oricum sufletește și nu numai. Știu că ai fost cel mai iubit Tată dintre pământeni iar acum ești cel mai divinizat tată dintre îngeri.

Mi-e tare dor de tine și oftez totuși că nu te pot strânge în brațe, să-ți văd acei ochi superbi, să gătesc cum îmi placea mie și ție să o fac pentru tine, să te mândrești cu tot ce am realizat și realizez, să cântăm împreună, să-ți ascult sunetul divin al flautului tău, dar Tu, ești acolo, noi aici și de fapt puntea gândurilor și a iubirii noastre ne apropie atât de mult”, a scris Cezar Ouatu pe Facebook în memoria tatălui său.

Cezar Ouatu, mesaj pentru Angela Gheorghiu: Nu trebuie să uiți de unde ai plecat

Cezar Florin Ouatu s-a născut la Ploiești pe 18 februarie 1980. Este un interpret român de operă, pop-opera și pianist. Este cunoscut datorită piesei „It’s My Life” cu care a câștigat Selecția Națională 2013 și cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 din Malmö, Suedia.

Recent, cântăreţul a avut o replică dură soprana Angela Gheorghiu, cea cu care a trăit şi o poveste de dragoste timp de un an. Reamintim că Angela Gheorghiu a afirmat că nu datorează nimic statului român şi l-a criticat dur şi pe dirijorul Cristian Măcelaru, care a cântat Rapsodia română a lui George Enescu în fața Turnului Eiffel, numindu-l „trădător de țară”.

„Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție.

Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa. Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii.

La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplul fapt că te-ai născut aici.

Eu am dublă cetățenie, am debutat acolo. Dacă Dumnezeu nu mi-ar fi dat vocea asta descoperiă în ultimul an la Liceul de Artă, aș fi rămas un pianist pasionat de jazz, muritor de foame. Mulți colegi, care n-au putut pătrunde afară, acum se mulțumesc cu niște cântări cu artiști celebri de aici. Câteodată e greu să ajungi cineva și-n România”, a afirmat Cezar Ouatu pentru Impact.