Doi soți au murit la Sibiu în aceeași zi și se pare că ambii și-au pierdut viața din cauza noului coronavirus, după cum scrie publicația Tribuna. Este vorba de unul dintre liderii rromilor, Gogu Mihuțescu și de soția sa. Gogu Mihuțescu era fratele primului rege al romilor, Ion Cioabă.

Dorin Cioabă, regele romilor din România, a declarat că Gogu Mihuțescu a fost internat joi, pentru o operație în urma căreia ar fi urmat să facă dializă. Soția sa a fost luată de o ambulanță sâmbătă și a fost confirmată cu noul coronavirus. Ea a murit în Terapie Intensivă, a declarat Dorin Cioabă.

„Soția lui Gogu Mihutescu a murit azi, ea avea confirmare de COVID-19, a fost internată sâmbătă. El era diabetic, dar avea probleme cu rinichii și trebuia să treacă pe dializă. A fost internat pentru intervenție chirurgicală cu două zile înainte de soția lui, dar i s-a făcut rău și a murit azi-noapte. Ei au fost împreună la medic, în Turcia, de unde s-au întors la începutul lunii martie și de atunci se simt tot mai rău”, a declarat Dorin Cioabă, regele romilor din România.

În cazul soției lui Gogu Mihuțescu există test pozitiv pentru COVID-19. Testul lui Gogu Mihuțescu nu a sosit, încă.

Dorin Cioabă atrage atenția că în comunitate s-a creat panică.