Un jandarm din Teleorman s-a împuşcat în cap, astăzi, în timpul serviciului, în timp ce păzea un hotel din Alexandria în care erau cazate mai multe persoane aflate în carantină.

Potrivit unor surse locale, acesta se despărţise de curând de soţie. Jandarmaul fusese transferat în luna februarie de la Inspectoratul Județean Mehedinți la cel din Teleorman.

Acesta se afla în serviciu, împreună cu un poliţist local, la un centru de carantină din Alexandria. La un moment dat, bărbatul a scos arma din dotare şi s-a împuşcat în cap.

”Poliția municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se află o persoană în stare de inconștiență, care prezintă o plagă prin împușcare”, anunţă Poliţia Teleorman.

Procurorii Parchetului Militar al Curții de Apel București fac cercetări în acest caz. Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman, el era angajat din anul 2009, iar ultima testare psihologică a acestuia a avut loc în 2017, când a fost declarat apt.

Sursa foto: Ziarul Teleormanul