„La ședința de luni a Comitetului Executiv Național vom discuta și despre remaniere, vom tranșa probabil și chestiuni interne, câte ne-au mai rămas”, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

„Așteptările mele de la această ședință sunt foarte mari, și anume că după acest CEx lucrurile vor intra în normalitate și firesc în interiorul PSD. Ca să intre în normalitate și firesc este obligatoriu să discutăm și să tranșăm veșnicul scandal în care ne implică dna Gabriela Firea și declarațiile care afectează întregul partid”, a explicat Ștefănescu.

„Și eu și mai mai mulți colegi vom solicita o discuție tranșantă pe acest subiect și vom cere și lămuriri de la dna primar general legate de ultimele poziții ale dânsei în spațiul public, despre tot felul de scrisori deschise și de atacuri la adresa președintelui partidului și a partidului în ansamblu”, a indicat social-democratul.

Pe lângă Gabriela Firea, vizați ar fi și Paul Stănescu. Acesta a declarat, după  excludere lui Țuțuianu și a lui Neacșu, că este „cea mai mare greșeală pe care a făcut-o PSD”.

Pe listă ar mai fi și Tudorel Toader. Mai multe voci din PSD s-ar fi declarat nemulțumite de acesta.