"Cu rudele nu sunt de acord. Cu rudele e bine să te întâlneşti acasă de sărbători, de Crăciun, în weekend. Nu sunt de acord ca rudele să fie angajate la cabinetul unui demnitar. Categoric, nu", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat despre acordarea de către CJ Teleorman a unui sediu gratuit pentru cabinetul său parlamentar, liderul PSD a spus: "Iar am mai făcut ceva".

"Orice parlamentar, inclusiv eu, avem dreptul la sedii şi autorităţile locale au posibilitatea şi au şi baza legală să acorde parlamentarilor sedii – primării, consilii judeţene. Şi au îndrăznit să-mi dea şi mie. În weekend mai ajung. Dar am avut două fete angajate, foarte eficiente, nu ştiu dacă una mai rămâne, şi am avut o comunicare serioasă cu alegătorii care au lăsat acolo petiţii, am mai şi vorbit la telefon. Eu, în general, am mers des în weekend în judeţ, nu cu presă, nu cu foarte multă publicitate, şi am vorbit cu oamenii", a menţionat acesta.

Curtea Constituţională a României a amânat marţi pentru 27 aprilie pronunţarea pe articolul care interzice persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului, au declarat surse judiciare.

Legea 90/2001, care cuprinde articolul respectiv, l-a împiedicat pe preşedintele Liviu Dragnea să ceară funcţia de premier după alegerile din decembrie.

Curtea Constituțională a fost sesizată în acest caz de Avocatul Poporului la începutul lunii ianuarie, iar o decizie era aşteptată la şedinţa de acum două săptămâni. Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat că magistraţii au nevoie de timp pentru aprofundarea cauzei.