Liviu Dragnea se pare că stă prost cu nervii. El i-a amenințat pe jurnaliștii incomozi. Acest lucru s-a văzut în timpul la conferința de presă comună a PSD cu PNȚCD și PER, desfășurată joi seara. Liderul PSD a răspuns iritat la întrebările jurnaliștilor care nu-I erau pe plac și a ridicat tonul când aceștia au insistat pe anumite subiecte.
Liviu Dragnea a fost extrem de iritat față de unii reporteri care încercau să-și facă meseria dar momentul cheie s-a petrecut exact după ce acesta a anunțat că nu vrea să mai răspundă la întrebări. Potrivit jurnaliștilor de la Realitatea TV, Liviu Dragnea s-a contrat cu mai mulți reprezentanți ai presei care doreau să-I pună o serie de întrebări. Victimă i-a picat însă o jurnalistă de la Realitatea TV. Potrivit corespondentului postului de televiziune amintit, a avut un schimb de replici cu jurnalista postului România TV, care vroia să afle dacă PSD va merge mai departe cu o procedură parlamentară la modificarea codurilor penale. În prima fază, Dragnea i-a spus jurnaistei că se simte rău și că trebuie să înțeleagă că atunci când spune că conferința s-a încheiat, nu mai are sens să insiste. În final, președintele PSDi i-a transmis că se gândește să-i ridice acreditarea.

Citește și Tudorel Toader elimină jurnaliștii incomozi. Prima victimă: un cunoscut ziarist PRO TV

Amenințarea pe care Dragnea a făcut-o în fața jurnalistei nu este prima de acest gen. Tudorel Toader a trecut deja de la vorbe la fapte. Ministrul Justiției a ridicat deja acreditarea a doi jurnaliști de la Pro TV și Realitatea Tv după ce aceștia i-au pus o serie de întrebări care nu au fost pe placul lui Tudorel Toader.