În urma mesajului lui Ștefănescu, multe voci din partid susțin ideea că trebuie înființat un partid nou, cu liderii din ”gruparea dură” a PSD, care nu mai sunt doriți de noua conducere și de Marcel Ciolacu, informează evz.ro.

”În ultima vreme suntem criticati tocmai de cei care au crezut in noi si ne-au votat! Si au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spatiu ca PSD a devenit o penibila anexa a PNL si a lui Iohannis. Ca suntem timizi si speriati sa nu ne suparam sefii din umbra! Ca ne delimitam, la ordin, de toate mesaje din trecut!

Ca numele Dragnea, Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD. Ca partidul este predat la cheie unor securici care urasc de moarte acest partid. Pucistii de ieri, scoliti in tot felul de academii secrete, noii conducatori de azi!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Apropiat de Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a mai spus că PSD-iștii trebuie să își ia partidul înapoi. ”Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sa-si recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de romani care au votat PSD, ne vor face de ocara! Si nu vom mai iesi printre oameni de rusine! Ca am fost lasi si i-am tradat! Eu, unul, m-am saturat sa fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, a scris, luni, Codrin Stefanescu, pe pagina personală de facebook.

Internauții vor un nou partid

În urma postării de pe contul de facebook al lui Codrin Ștefănescu, mesajele internauților au început să curgă, la fel și atacurile împotriva lui Marcel Ciolacu, dar și îndemnuri de formare a unui nou partid.

Mirela Utiu, o simpatizantă PSD scrie că: ”Să mai speram? Greu, multi tradatori, multi fricosi, multi santajabili, multi securisti si mai multi spalati pe creier si manipulati! Va doresc succes si incerc sa mai pastrez o umbra de speranta!”

Un alt comentator, Alexandru Dobrescu îi scrie lui Codrin Ștefănescu că: ”Vă meritați soarta. Poporul v-a ales majoritar. De ce nu ați tăiat capul sasului, statului paralel și mafiei din justiție, din politică, servicii, când aveați majoritatea și puteați face acest lucru?! V-ați luat după dragnia și trădiceanu și ați ajuns să vă aresteze sasul, să vă desființeze ca partid, să vă scoată din politică. Spiritul PRM, naționalist,

NU dăinuie în PSD. Sunteți conduși de baronii locali, demodați , uzați, plictisiți. Scoate-ți-i din prima linia și trimite-ți-i în linia doua, treia. Promovați tineri nepătați, patrioți adevărați, nu securiști, stat paralel,logofeți, baroni, interlopi, penali. Toți cei care ați mai fost, în linia 2-3!!! Cu „foști” nu faceți treabă și nu câștigați!!!”.

Firea îl susține pe Ciolacu

Totodată, Gabriela Firea, una dintre vocile importante ale partidului a anunțat că îl va susține pe Marcel Ciolacu, ceea ce înseamnă un mesaj de susținere enorm de important.

Pe de altă parte, susțin surse avizate, ”baronii” din Moldova ar vrea îndepărtarea lui Ciolacu. Aceștia s-au întâlnit la cererea ”baronului” Buzatu care a afirmat că membrii simpli ai PSD ”nu se simt reprezentanti de Marcel Ciolacu in calitate de președinte, iar la Congres ar fi bine sa candideze un alt lider al partidului”. La întâlnire au mai fost prezenți Ionel Arsene (Neamț), Marian Oprisan (Vrancea) și Dragos Benea (Bacău).