„Vine sezonul gripal! O să închidem ţara? Nu, am învăţat să trăim cu el, la fel cum învăţăm să trăim cu COVID-19, care la majoritatea populaţiilor este mult mai puţin letal!”, a scris președintele SUA pe Twitter.

Externarea lui Donald Trump

Trebuie amintit că Donald Trump a fost externat din spitalul militar Walter Reed, de la periferia Washingtonului, după ce a primit tratament anti-COVID timp de trei zile.

„Nu te teme de COVID. Nu-l lăsa să-ţi domine viaţa”, a postat Donald Trump pe Twitter înainte de a părăsi spitalul.

Prima Doamnă a SUA transmite că se află într-o stare bună

Melania Trump transmite că se află într-o stare bună şi continuă recuperarea la Casa Albă. Prima Doamnă a SUA și președintele se află în carantină după ce au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19.

„Familia mea este recunoscătoare pentru toate urările şi susţinerea! Mă simt bine şi voi continua să mă odihnesc acasă”, a scris ea pe Twitter.

Mulțumiri transmise personalului medical

„Le mulţumesc personalului medical şi îngrijitorilor de peste tot, şi voi continua să mă rog pentru cei care sunt bolnavi ori au un membru al familiei afectat de virus”, a adăugat Melania Trump.

Medicul şef al Casei Albe, Sean Conley, declarase vineri că Prima Doamnă, în vârstă de 50 de ani, avea atunci „o tuse uşoară şi dureri de cap”.

Simptomele nu au fost însă la fel de uşoare în cazul soţului ei, în vârstă de 74 de ani. El a fost internat sâmbătă şi Conley a recunoscut apoi că Donald Trump a avut febră şi saturaţia de oxigen îi scăzuse. Dar preşedintele pare să fi răspuns favorabil tratamentului administrat şi medicii vor decide luni dacă poate fi externat.