Donald Trump a obținut susţinerea lui Ron DeSantis. Fostul președinte s-a declarat „foarte onorat” de decizia guvernatorului. Totodată, acesta s-a folosit de ocazie pentru a aminti că Joe Biden este „cel mai rău preşedinte” din istoria SUA.

Donald Trump se declară entuziasmat

Potrivit sursei menționate, retragerea lui Ron DeSantis din cursă face din fosta guvernatoare a statului North Carolina Nikki Haley ultimul obstacol în calea învestirii lui Donald Trump în vederea alegerilor prezidenţiale americane de către Partidul Republican.

„Abia aştept să lucrez cu el pentru a-l bate pe Joe Biden, care este cel mai rău preşedinte din istoria ţării noastre”, a declarat Donald Trump la Fox News.

Ron DeSantis s-a clasat al doilea în alegerile primare republicane din Iowa

Amintim că Ron DeSantis, în vârstă de 45 de ani, s-a clasat al doilea în alegerile primare republicane din Iowa, cu 21%. Comparativ, Trump a obținut un procentaj mult superior, de 51%.

„Nu le pot cere voluntarilor noştri să dea timp şi bani dacă nu avem un drum clar către victorie. Am avut dezacorduri cu Donald Trump, asupra pandemiei. (…) Trump este mai bun ca actual în exerciţiu Joe Biden, asta e clar”, a declarat Ron DeSantis, într-o înregistrare video.

Joe Biden a făcut o nouă gafă în cadrul unei declarații susținute în Carolina de Nord

Amintim că Joe Biden a făcut o nouă gafă în cadrul unei declarații susținute în Carolina de Nord. Într-o vizită în statul North Carolina, Biden a făcut o oprire la un drive-in Cook Out pentru a-și satisface pofta de preparate rapide.

Într-un moment de confuzie, Biden a invitat-o alături de el pe reprezentanta democrată Deborah Ross. Acesta dorea să o elogieze.

„Unde e Déborah? Tocmai am făcut o fotografie cu ea. Probabil că de asta a plecat”, a spus el râzând.

Ulterior, a recunoscut stângaci că a confundat totul. Ross nu putea fi prezentă având în vedere că se află la Washington.

„O, de fapt nu putea să fie aici. Nu e adevărat, Am confundat totul”, a reluat el stângaci.