Preşedintele american Donald Trump a transmis că este „imunizat” contra coronavirusului, conform agerpres.ro

„Se pare că sunt imunizat, pentru, nu ştiu, poate că pentru o perioadă lungă, poate pentru o perioadă scurtă, poate pe viaţă. Nimeni nu ştie exact, însă eu sunt imunizat”, a transmis Donald Trump în timpul unui interviu telefonic pentru Fox News.

Un președinte imunizat

„Aveţi un preşedinte care este imunizat. Aveţi astăzi un preşedinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul casei sale precum adversarul său”, a spus Donald Trump, referindu-se la Joe Biden.

De asemenea, în timpul interviului său pentru Fox News, Donald Trump a insinuat astfel că adversarul său democrat ar putea fi bolnav.

„Dacă vă uitaţi la Joe, el tuşea teribil ieri (sâmbătă)… Nu ştiu ce vrea să însemne asta, însă presa nu a vorbit mult despre acest lucru”, a subliniat președintele SUA.

Donald Trump le-a vorbit simpatizanţilor săi sâmbătă de la Casa Albă. Revenirea pe scenele de campanie este prevăzută pentru începutul săptămânii, iar ritmul se anunţă intens: Florida luni, Pennsylvania marţi, Iowa miercuri.

Donald Trump revine în forță

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Keyleigh McEnany, a afirmat vineri că preşedintele lucrează intens şi este gata să pornească la drum imediat ce îi va permite medicul personal. „Vrea să vorbească cu americanii şi vrea să iasă. Logistic, deşi e posibil mâine, va fi greu. Va fi decizia staffului de campanie”, a declarat ea canalului de televiziune Fox News

Trump a anunţat în 2 octombrie că a fost testat pozitiv la coronavirus şi a fost internat în aceeaşi zi la spitalul militar Walter Reed de lângă Washington. El a fost externat lunea trecută, iar joi seara susţinea că se simte ‘într-adevăr bine’ şi că intenţionează să participe la întruniri electorale sâmbătă în statul Florida şi duminică în Pennsylvania.