Este doliu în Statele Unite după ce Dick Farrel, gazda unui post de radio conservator a încetat din viaţă, în urma complicaţiilor provocate de infectarea cu COVID-19.

Prezentatorul în vârstă de 65 de ani a murit săptămâna trecută, iar informaţia a fost confirmată de logodnica sa, Kittie Farley.

Era un critic vehement al vaccinării

Dick Farrel era un critic vehement al vaccinurilor dezvoltate împotriva COVID-19, dar şi un susţinător vocal al fostului preşedinte al SUA, Donald Trump.

În urmă cu o lună, vedeta spunea că vaccinurile au fost “promovate de oameni care v-au minţit de-a lungul timpului cu privire la măşti, de unde a apărut virusul şi numărul morţilor”.

Totuşi, după ce s-a îmbolnăvit şi a ajuns în stare gravă, Dick Farrel şi-a schimbat repede părerile, afirmă prietenii şi familia sa.

Părerile i s-au schimbat radical după ce s-a îmbolnăvit grav: Aş fi vrut să primesc vaccinul

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de moartea lui Farrel, o apropiată a acestuia i-a transmis un mesaj în care îi spunea că se va vaccina împotriva COVID-19. Răspunsul prezentatorului de radio a fost foarte diferit de vechile sale păreri, relatează telekomsport.ro.

“Ia-l!” a răspuns într-un mesaj. „Şi apoi mi-a spus că acest virus nu este o glumă şi apoi mi-a spus <<Aş fi vrut să-l primesc>>. Încă nu-mi vine să cred că a plecat”, a declarat apropiata lui Dick Farrel.

“Sperăm că toată lumea poate afla, din moartea sa inutilă, importanţa vaccinării”

Logodnica lui Farrel a explicat că situaţia s-a înrăutăţi la zece zile dupa infectarea cu SARS-CoV-2.

“A luptat ca un tigru. Vă rog să nu amânaţi să atrageţi atenţia despre această boală.

Îl vom iubi întotdeauna pe Dick Farrel, îi vom aprecia mereu spiritul şi ne va fi dor de el”, a scris Kittie Farley pe Facebook.

“Dick a fost un prezentator popular de radio în Florida şi întotdeauna prieten cu Newsmax. Jelim decesul şi sperăm că toată lumea poate afla, din moartea sa inutilă, importanţa vaccinării”, a transmis şi Brian Peterson, un purtător de cuvânt al Newsmax.