Doliu uriaș la primărie! Unul dintre vechii colaboratori ai autorităților locale din Câmpina s-a stins din viață.

Timp de 11 ani a fost comandantul Poliției Municipiului Câmpina, iar în 2021 își propusese o reformare a Poliției Locale.

Doliu uriaș la primărie! ”Încă nu-mi vine să cred”

Astfel, Romeo Văsii, șeful Poliției Locale Câmpina, a murit miercuri seară.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, pe pagina sa de Facebook.

”Un prieten drag și un bun coleg a plecat dintre noi seara trecută – Romică Văsii, șeful Poliției Locale Câmpina. Încă nu-mi vine să cred și mi-e foarte greu să accept o asemenea veste. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris Alin Moldoveanu pe Facebook.

Romeo Văsii era șef al Poliției Locale Câmpina de la 1 februarie 2021. Anterior, a fost comandant al Poliției Municipiului Câmpina, potrivit antena3.ro.

Trebuie amintit faptul că, la numirea sa în funcția de director al Poliției Locale Câmpina, Romeo Văsii a declarat că obiectivul său va fi  o apropiere între polițistul local și cetățean și o cât mai bună comunicare.

”O mai bună apropiere față de cetățean”

”După o experiență de 30 de ani de poliție, prin mai multe funcții de conducere, până la cei 11 ani în care am fost comandantul Poliției Municipiului Câmpina, acum, noua funcție vine ca o provocare interesantă pentru mine”, s spus Romeo Văsii.

El a explicat într-un interviu cum a văzut activitatea Poliției Locale din poziția de ”simplu cetățean”, dar a prezentat și câteva dintre măsurile pe care și le-a propus:

”Voi începe prin a-i cunoaște pe toți cei cu care voi lucra. Pe cei mai mulți dintre ei îi știu, dar voi vrea în prima fază să-i cunosc pe toți. Poliția Locală trebuie să fie ceva mai dinamică, mai ales că va lucra în colaborare cu Poliția Municipală pentru a acoperi cât mai bine orașul pentru impunerea liniștii și ordinii publice.

O să fie o mai bună apropiere față de cetățean – ce probleme au oamenii, ce propuneri au ei și sunt convins că vom putea face treabă bună împreună”, a spus Romeo Văsii, potrivit campinatv.ro.

Sursa foto: Dreamstime.


Sursa foto: Youtube.