Tragedie cumplită în România. Mașina unui om de afaceri din Arad a explodat în această dimineață. În urma deflagraţiei șoferul a decedat. Presa locală scrie că explozia a fost atât de puternică, încât a spart geamurile locuințelor din apropiere.

Doliu uriaş în România

Este vorba despre Ioan Crișan, om de afaceri cunoscut. Acesta era şi fostul socru al deputatului PNL, Sergiu Bîlcea.
Victima băuse o cafea la localul de lângă supermarket, după care s-a urcat în mașină pentru a pleca.

Oamenii care erau în zonă spun că mașina ar fi explodat la ieșirea din parcare, iar suflul deflagrației a fost atât de puternic încât a spart mai multe geamuri ale blocului din apropiere.

Cei de la ISU au venit cu precizări după ce pompierii au intervenit pentru a stinge focul de la mașină. ”Autoturismul ardea generalizat la sosirea primelor echipaje, a fost stins în primele 15 minute.

După stingere, în interior s-a găsit o victimă, posibil bărbat”, a spus George Pleșca, de la ISU Arad, sâmbătă, la Antena 3.

Incendiu puternic, victima din maşină a decedat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a anunțat că o mașină a luat foc sâmbătă dimineață „în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (în față la Profi). În interior este o victimă decedată”.

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Conducerea Poliției Române „a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, a mai precizat IPJ Arad.