Este doliu uriaş printre sportivii din întreaga lume! Lumea culturismului îl plânge pe unul dintre cei mai cunoscuţi bodybuilderi, Victor Luna, care a murit la numai 37 de ani.

Bărbatul se infectase cu COVID-19, iar starea sa de sănătate s-a agravat şi a suferit mai multe complicaţii, decedând în cele din urmă după un atac de cord.

Brazilianul Victor Luna, cunoscut şi sub numele de “Big Boy”, era foarte îndrăgit în lumea bodybuilding-ului, unde a debutat la vârsta de 22 de ani.

Având o alură impresionantă, cu o înălţime de 1,81 m şi o greutate de 140 kg, Victor Luna a cucerit multe titluri de-a lungul carierei sale şi a fost omagiat de mulţi dintre prietenii şi cunoscuţii săi, în frunte cu actualul deţinător al titlului de Mister Olympia, Brandon Curry, potrivit Digisport.

“Am primit vești triste. Un frate de oţel şi un bun prieten a încetat din viață. Era un tip mereu cu zâmbetul pe buze, un tip care mă motiva mereu. Ne va fi dor de tine. Primul meu prieten din Brazilia”, a fost mesajul transmis pe Instagram de celebrul bodybuilder din Statele Unite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brandon Curry (@brandon__curry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darkness Nation (@darknessnation)