Doliu în lumea fotbalului! O boală cruntă l-a răpus. Tragedie uriașă în România

Este doliu uriaș după ce Victor Ciurescu, unul dintre cei mai apreciați arbitri ai anilor ’80-’90-2000, s-a stins din viață în cursul zilei de sâmbătă.

El a decedat la vârsta de 60 de ani din cauza unei boli crunte. Era internat în spital din data de 7 ianuarie, informează sportarad.ro.

”Acum câteva minute am primit o veste care ne îndurerează profund! Colegul nostru drag, VICTOR CIURESCU, unul dintre cei mai talentați arbitri arădeni, a trecut în lumea celor drepți la numai 60 ani, după o lungă și grea bătălie cu o boală necruțătoare, care i-a marcat profund ultima perioadă.

Vom reveni cu detalii cu privire la posibilitatea de a-i fi alături, ca ultim omagiu, imediat ce vom avea informațiile necesare”, au spus colegii săi din cadrul Comisiei Județene de Arbitri.

Regretatul antrenor s-a născut în septembrie 1961 și a crescut la o casă de copii. În perioada tinereții, el a lucrat la Uzina de Apă și apoi a făcut o carieră în arbitraj, promovând până în Liga a 3-a.

La retragerea din activitate a decis să fie observator în cadrul Asociației Județene de Fotbal Arad și a arbitrat, spre finalul carierei, cu Ovidiu Hațegan, cel mai bun „fluieraș” român al momentului, scrie sursa anterior citată.

Un tânăr fundaș român s-a stins din viață

Momente grele pentru fotbalul românesc după decesul neașteptat al fotbalistului Marijan Maric de la Ripensia Timișoara. La doar 20 de ani, fundașul de origini sârbe era împrumutat de Ripensia Timișoara la CSC Dumbrăvița, formație din Liga a 3-a. Acesta venise ca junior în România la formația LPS Banatul.

Din păcate, în această dimineață, Marijan Maric a fost implicat într-un teribil accident. Aflat împreună cu un prieten în mașina sa, jucătorul a căzut în râu cu autovehiculul. Atât el cât și prietenul său au fost găsiți fără suflare.

„Nu ne găsim cuvintele … Marijan Maric, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată.

Sincere condoleanțe! Odihnește-te în pace, drag prieten!”, a fost mesajul postat pe Facebook de cei de la Ripensia Timișoara.