Tatăl lui Adrian Iencsi, fostul fotbalist la Ceahlăul Piatra Neamț, Ioșca Iencsi, s-a stins din viață la vârsta de 79 ani, după o luptă grea cu noul coronavirus. Atât mama cât și tatăl fostului antrenor de la Rapid au fost infectați cu noul coronavirus, însă se pare că tatăl său nu a mai rezistat.

Se pare că părinții lui Adi Iencsi se aflau în Spitalul Județean Piatra Neamț, chiar în momentul incendiului care e izbucnit pe 10 noiembrie, dar la un etaj diferit față de cel în care a avut loc tragicul eveniment în care au decedat zece oameni.

O carieră de succes

Fotbalistul Ioșca Iencsi s-a retras din fotbal în 1977, cu două luni înaintea împlinirii vârstei de 36 de ani. El a fost căpitan de echipă la Ceahlăul Piatra Neamț și a evoluat, la fel ca fiul său, pe postul de fundaș central.

„Tata fiind cunoscut în Piatra Neamț, o certam pe mama să îi spună să nu mai vină la meciuri pentru că nu am chef să spună colegii mei că eu joc în echipă pentru că tatăl meu e fotbalist. Tata nu a mai venit, dar se ascundea după copaci ca să mă urmărească la meciuri.

A fost mândru când am fost chemat pentru prima dată la lotul naţional şi asta cu susţinerea domnului Victor Piţurcă”, a declarat Adrian Iencsi la Telekom Sport.