Bogdan Popescu, care a deţinut timp de opt ani poziţia de country manager HP Services în România, a renunţat la funcţie, iar de la 1 aprilie va conduce operaţiunile Ness România.

Ness Technologies este un furnizor global de servicii şi soluţii IT având o expertiză specializată în dezvoltarea de produse software, integrare de sisteme, dezvoltarea de aplicaţii şi consultanţă şi distribuţie de software.

„Am o viziune foarte clară: aducerea Ness Technologies în poziţie de lider, ca şi integrator de sisteme pe piaţa IT din România. Îmi propun să îndeplinesc această misiune în următorii trei ani, ” a spus Bogdan Popescu.

El va coordona activităţile de vânzări şi business development ale Ness România în toate segmentele de piaţă. Popescu îi va raporta direct lui Milan Sameš, preşedinte, Ness Technologies Europe.

Country manager  HP şi Compaq România

Înainte să se alature echipei Ness, Bogdan Popescu a deţinut timp de opt ani poziţia de HP Services country manager în România, divizie a companiei Hewlett Packard, perioada în care HP s-a situat, conform IDC,  de două ori pe prima poziţie a furnizorilor de servicii IT din România. Anterior, el a ocupat, timp de trei ani, funcţia de Global Services Country Manager al Compaq România. Bogdan Popescu este licenţiat în Electronică şi Telecomunicaţii şi deţine o diplomă MBA.

România este una dintre cele 16 locaţii internaţionale unde Ness Technologies îşi desfăşoară activitatea. Ness Technologies are mai bine  de 16 ani de activitate pe piaţa IT din România şi este cel mai important furnizor de servicii IT din regiune pentru sectorul utilităţilor. Ness Technologies are aproximativ 100 de angajaţi, în Bucuresti şi Iaşi.

SURSA: Ness România