„În şedinţa din data de 21.08.2017, Consiliul de Administraţie al C.N. ‘Loteria Română’ S.A. a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcţia de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuţ Sporea va asigura interimatul funcţiei de director general al C.N. ‘Loteria Română’ S.A. până la numirea de către membrii Consiliului de Administraţie a directorului general şi încheierea contractului de mandat”, se arată în comunicatul citat.

Păduraru a condus instituția mai puțin de o lună de zile.

În data de 26 iulie 2017, Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Loteria Română a decis revocarea din funcţie a directorului general de la acea vreme, Marius Cezar Pantea. 

„Astăzi, 26 iulie 2017, Consiliul de Administraţie al C.N. Loteria Română S.A., în temeiul responsabilităţilor şi atribuţiilor legale, a decis în unanimitate revocarea din funcţia de director general a domnului Cezar – Marius Pantea”, notează sursa citată. 

Potrivit companiei, până la numirea lui Mihai Păduraru în funcţie, interimatul a fost asigurat tot de către Dănuţ Sporea. 

În 3 aprilie 2017, Adunarea Generală a Acţionarilor de la Loteria Română a decis numirea unui nou Consiliu de Administraţie al companiei naţionale, iar cu acea ocazie s-a stabilit ca Marius Cezar Pantea să fie numit director general. 

Pantea l-a înlocuit în funcţie, la vremea respectivă, pe Cătălin Alexandru Chesa, care ocupa postul de director general la Loteria Română din septembrie 2016.

AGERPRES