La asta nu ne-am fi așteptat vreodată. Un judecător a făcut public totul și a venit cu acuzații halucinante. SRI ar fi soluționat dosare penale. Totul a fost devoalat pe o rețea de socializare de senatorul PNL, Daniel Fenechiu.

Liberalul prezintă o adresă a Tribunalului Hunedoara, semnată de președintele instanței, prin care acesta recunoaște deschis că dosarul a fost soluționat de către profesioniști ai Serviciului Român de Informații, în baza Protocoalelor.

”O adresa a Tribunalului Hunedoara, semnată de președintele acestei instanțe, care te pune pe gânduri…”dosarele penale….au fost soluționate în temeiul prevăzut de lege, de catre profesionisti ai Serviciului Român de Informații, in baza Protocoalelor…”
Si, alta prin care Procurorul General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia ii cere destinatarului adresei emise de Tribunalul Hunedoara sa o depună „in original” la Registratura Parchetului, motivat de o eroare materială…
Am transmis adresele atat Comisiei comune pentru controlul SRI, cat si Ministerului Justiției, CSM, IJ, SIIJ si Avocatului Poporului…”, scrie Fenechiu pe o rețea de socializare.