Părintele Visarion Alexa o ia pe urmele lui George Buhnici. După ce acesta din urmă a făcut niște declarații la adresa femeilor care au înfuriat opinia publică, acum iese la iveală ce a spus și controversatul preot despre soția sa în cadrul unei prelegeri destinate tinerilor.

Ce a putut spune Visarion Alexa despre soția sa?

Părintele Visarion Alexa a fost invitat în 2019 să le vorbească tinerilor în cadrul „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova”, care a avut loc la Iași. Acolo, a spus niște vorbe care atunci au trecut neobservate, dar acum capătă o cu totul altă însemnătate.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele.

Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”, a povestit Visarion Alexa în prelegerea sa, intitulată „Curs de supraviețuire urbană”.

Mai mult, în timp ce spunea aceste lucruri, ar fi privit insistent o persoană din public, dar care nu era soția sa, scrie Impact.

Preotul Visarion Alexa este anchetat pentru agresiune sexuală

În prezent, preotul Visarion Alexa este anchetat de procurori pentru agresiune sexuală după ce o enoriașă, o doctoriță în vârstă de 37 de ani, a depus plângere la poliție împotriva sa. Incidentul a avut loc în timpul unei spovedanii la biserica la care acesta slujea.

Preotul a recunoscut acuzațiile și a fost pus sub control judiciar, iar ulterior plasat în arest la domiciliu. După ce acest scandal a ieșit la iveală, au apărut multe alte femei care au mărturisit că au fost agresate sexual de către Visarion Alexa.

Duhovnicul era popular în rândul enoriașilor, fiind cunoscut chiar și în mediul online.

Scandalul George Buhnici a revoltat toată România!

În această vară, jurnalistul George Buhnici a revoltat opinia publică în cadrul festivalului Neversea, când a vorbit despre aspectul femeilor care vin la mare și se expun. Acesta chiar și-a lăudat soția pentru faptul că arată „ca o minoră”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.

Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea!” a declarat acesta într-un interviu pentru emisiunea  „Xtra Night Show”.