Polițiștii și magistrații au legături incredibile de afaceri cu interlopii. Mai mult, există și legături de rudenie și complicități mai mult decât suspecte. O dată pe lună făceau chefuri la fosta cabana de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu. Nu se fereau de nimeni.

Legăturile sunt confirmate de oameni care au informații din interior. „Aceste legături sunt numai între grupări şi poliţie pentru ca dosarele să fie soluţionate cât mai blândă. Bănuiala mea este că poliţie, DIICOT, procuratură şi uneori se ajungea până la instanţă. Nu văd cum să scapi cu o pedeapsă blândă sau aproape deloc”, o spune omul de afaceri Remus Rădoi.

Chefurile aveau loc în pădurea Reşca, la fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu. Este o cabană ferită de ochii lumii, un loc perfect pentru întâlnirile dintre politicieni şi poliţişti.

Unul dintre lăutarii care erau chemaţi să cânte la chefuri povestește cum se întâmplau lucrurile. “Vă daţi seama că periodic. În funcţie de cerinţe. Am fost de foarte multe ori. La cabana”, o spune lăutarul care a cântat acolo.

Ultimul chef la cabana din pădurea Reşca a avut loc în urmă cu o lună şi jumătate. Aceste petreceri erau organizate chiar de fostul şef al Poliției Caracal, Nicolae Mirea. „Sunt pensionar, am terminat, mulțumesc! Nu știu nimic, nu mai știu nimic, nu mai vreau să aud nimic, am terminat tot!”, se disculpă Mirea, conform Digi24.

Unul dintre invitaţii permanenţi ai petrecerilor era deputatul PSD, Dan Ciocan, un om cu multă influenţă şi multe proprietăţi în Olt.

Ferma Rotunda, ferma familiei Ciocan, se află la 14 kilometri de Caracal. Sunt aici terenuri imense, este și sediul societății Dancor, societatea de construcții a familiei Ciocan, care știm că a avut contracte și cu Tel Drum. Deputatul Dan Ciocan nu are terenuri însă numai în această zonă, ci în mai multe localități din județul Olt. Potrivit declarației sale de avere este vorba de zeci de hectare.

În timp ce poliţiştii, politicienii și clanurile interlope stăteau la aceeaşi masă, în Olt, fetele erau luate de pe stradă și vândute traficanților de carne vie, mai spune sursa citată.