Cătălin Măruţă este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite vedete de la PRO TV. Pentru asta primeşte bani grei în fiecare lună de la postul de televiziune, dar salariul încasat de la PRO nu este singura sa sursă de venit.

Bani serioşi pentru a face atmosferă la evenimentele private!

Măruţă mai face bani şi de pe urma canalului de YouTube pe care îl deţine, dar un lucru mai puţin cunoscut despre el este faptul că poate fi angajat şi pentru diverse evenimente private, însă nu pentru bani puţini!

Prezentatorul emisiunii “La Măruţă” este carismatic, amuzant și are cuvintele la el, iar cei cu dare de mână, care vor să-l aducă la o nuntă, un botez sau o aniversare pe post de MC pot avea cu adevărat un eveniment de neuitat. Îi va costa însă în jur de 1.900 – 2.000 de euro.

Cât despre banii primiţi pentru emisiunea pe care o realizează la PRO TV, Cătălin Măruţă se pare că ar fi încasat 15.000 de euro pe lună de la postul tv. Unele voci susţin însă că această sumă ar fi acum mai mică, după ce şefii PRO TV au mutat emisiunea din prime-time, scrie Libertatea.

Andra aduce mai mulţi bani acasă decât Măruţă!

Însă nu Cătălin Măruţă aduce cei mai mulţi bani acasă în fiecare lună, ci soţia sa, Andra.

Celebra cântăreaţă ar încasa, tot de la PRO TV, în jur de 8.000 – 10.000 de euro pe lună pentru rolul de jurat în cadrul show-ului “Românii au talent”.

La aceşti bani se adaugă banii din concertele pe care Andra le susţine în România, dar şi în străinătate, sumele urcând şi până la 6.000 de euro, spun surse din lumea muzicală. În plus, Andra mai vine acasă şi cu bani din reclamele în care apare.

Sursa foto: Facebook, Cătălin Măruţă