Dezvăluiri absolut șocante ale unei asistente medicale. Ies la iveală noi informații incredibile despre coronavirus. Cele mai cunoscute simptome ale infecței erau febra și tusea seacă. Lângă acestea, se mai poate adăuga un nou simptom, potrivit unei asistente medicale în grija căreia au fost mai mulți pacienți bolnavi de coronavirus.

Noul simptom al COVID-19

Chelsey Earnest, cadru medical la un spital din Washington, a făcut mărturisiri teribile. A adăugat pe lista simptomelor vizibile un detaliu care i-a atras atenția.

„Cel mai important semn este că cei afectați au, cum ar fi … ochi alergici. Partea albă a ochiului nu este roșie. Este ca și cum ar avea o umbră roșie a ochilor la exteriorul ochilor.”, spune asistenta medicală.

Dintre pacienții pe care i-a avut în grijă, deși unii au decedat, ei prezentau doar acest simptom, o formă de conjunctivită, cauzată de infecție.

Specialiștii în oftalmologie au transmis o avertizare colegilor lor cu privire la producerea conjunctivitei din cauza noului COVID-19. Acest lucru poate duce la înroșirea și iritarea ochilor și a zonei din jurul lor. Mai mult, Academia a anunțat că oftalmologii ar trebui să aibă grijă și să își protejeze nasul, gura și ochii dacă văd pacienți posibil infectați.

De asemenea, asistenta Chelsey mai povestește despre nopțile îngrozitoare petrecute la spital, îngrijind bolnavii de coronavirus. „Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”, mărturisește femeia.