Designerul Catalin Botezatu va deschide primul magazin de tip factory outlet in cadrul Mega Designer Outlets.

Magazinul va avea o suprafata de 200 mp si va include toate liniile vestimentare marca Botezatu (couture, pret-a-porter si lenjerie).

“Magazinul outlet Catalin Botezatu se adreseaza celor care doresc produse exclusiviste, de o calitate foarte buna la preturi mai mici decat in centrul orasului. Cred ca un astfel de magazin este o solutie pentru cei care, chiar in conditii economice dificile, raman loiali produselor de calitate si brandurilor de lux. Cu acest magazin le ofer ceea ce cauta, la preturi foarte accesibile”, a declarat Catalin Botezatu.

Cu o suprafata inchiriabila de 38.600 mp si o investitie de 80 mil Euro, MEGA Designer Outlets se va deschide publicului in toamna acestui an in zona de vest a Bucurestiului, pe autostrada Bucuresti – Pitesti.

Oferta de retail consta in peste 80 de magazine pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri locale si internationale care isi vor comercializa colectiile la preturi mult mai mici decat in magazinele obisnuite, cafenele si restaurante, spatii de joaca pentru copii.

„Chiar daca anul 2009 se anunta unul dificil, suntem convinsi de oportunitatea unui centru outlet intr-o perioada in care apetitul pentru cheltuieli mari s-a redus si majoritatea clientilor cauta produse de buna calitate la preturi cu discount”, a declarat Chang S. Oh, Managing Director al Mega Designer Outlets.