În România, situația este la fel de critică. Un studiu recent arată că mai puțin de 35% din populație are o greutate normală, restul fiind obezi sau supraponderali. La obezitatea infantilă suntem chiar pe locul în Europa.

V-ați ales cu câteva kilograme în plus în urma vacanțelor din vara aceasta și nu reușiți să scăpați de ele? O dietă cât mai sănătoasă și cât mai săracă în calorii, dublată de mersul regulat la sală reprezintă soluția cea mai eficiență, dar nu și cea mai simplă pentru mulți dintre noi. Un nou studiu vine în sprijinul celor care vor să slăbească fără efort și fără dietă.

Oamenii de știință de la Universitatea Tehnologică Nanyang, Singapore (NTU Singapore) au găsit o soluție inovatoare care te ajută să slăbești. Într-un studiu recent publicat în jurnalul Small Methods, cercetătorii au dezvăluit…..

Citește continuarea acestui articol în primul număr al Revistei Capital, în format glossy, de 100 de pagini. O găsiți la toate punctele de difuzare a presei. Top Story este povestea neștiută a patronului RCS & RDS, Zoltant Teszari, cel supranumit miliardarul fără chip. Dezvăluiri în exclusivitate despre cel care a ajuns dintr-un băiat modest din Oradea în unul dintre cei mai puternici oameni din România.