Jurnalista Denise Rifai vine cu o dezvăluire fantastică legată de premierul Viorica Dăncilă. Înainte de şedinţa de Guvern, în timp ce miniştrii aşteptau la uşă, Dăncilă s-ar fi încuiat două ore în birou ca să discute cu un cunoscut stilist.

“În tot dezastrul ăsta, în toate problemele în care România este scufundată acum, chiar şi economic vorbind, cu rectificarea bugetară, cu datele proaste ale execuţiei bugetare la primele 6 luni, cu informaţii despre introducerea unor taxe noi, creşterea unor accize, introducerea unui mega subiect cum este cel al impozitării pensiilor speciale…. Deci, în tot acest Vacarm, exceptând dezastrul din cazul Alexandrei, cu tot ce înseamnă el, azi, am primit o informaţie care m-a dat peste cap !!!

!! !! !! În Guvern, oamenii sunt foarte revoltaţi, că prietena noastră, Viorika, Ieri, în plină Zi, în plin Guvern, În Biroul Premierului României, cu MINIŞTRII aşteptând la uşă – ore în şir -, Ea, Ducesa, Viorika de la Victoria a stat în birou DOUĂ ORE cu un foarte cunoscut stilist‼‼‼‼‼

Nu vreau să dau numele stilistului pentru că dincolo de faptul este o voce în domeniu, nu e vina stilistului că a fost invitat la Guvern, în biroul DOAMNEI şi că a stat acolo DOUĂ ORE pe puţin, în plină Zi, într o Zi în care România arată din nou că e în Colaps!

Doamna Premier, aşa e??????? Gucci, Versace si Chanel – timp de DOUĂ ORE – cu miniştrii aşteptându-vă la uşă ⁉⁉⁉⁉⁉ Vă întreb, doamna Premier, pt că deşi am toate datele posibile, tot parcă nu îmi vine să cred!!!!!!!!!! Nu, deci, toate ca toate, dar informaţia asta mi se pare realmente HALUCINANTĂ. Repet, cu Miniştrii asteptând la UŞĂ !!!!!!

Romania crapă şi Viorika işi vede de broşa ei. Ce e drept, aseară, căci – ştim că a ieşit la declaraţii şi ne a povestit despre Ea, femeia şi mama – a avut din nou o rochie nouă şi o broşă pe măsură!

Vioriko, ne dai pe spate!

La Propriu !!!!!!

Ps. Eu nu inţeleg dacă a fost atât de “zdruncinată”, cum de i-a mai ars de consiliere vestimentară….

E fără cuvinte ! Absolut! Absolut fără cuvinte !!”, a scris Denise Rifai pe o pagină de socializare.