Denise Rifai a vorbit despre cele două veștio care au zguduit PSD. Prima face referire la atacul lui Dragnea la adresa lui Dăncilă, iar cea de-a doua, la ruptura dintre Dăncilă și Teodorovici.

Ea a susținutViorica Dăncila l-a luat în batjocură pe Eugen Teodorovici, iar dacă ea ar fi pățit acest lucru, și-ar fi dat demisia cu siguranță.

„Prima vește șoc a venit de la Guvern: Dragnea o contestă pe Dăncilă. A doua veste șoc vine pe relația Dăncilă-Teodorovici. Aici se vizualizează un divorț de proporții. Astăzi, ministrului de Finanțe i-au picat cele două proiecte la care a lucrat atât de mult timp: rectificarea bugetară și noile impozite, creșterea accizelor, taxa pe zahăr și reducerea de posturi la cabinetele secretarilor de stat. În sprijinul acestui divorț anunțat vin Consiliul Fiscal și BNR. Cei de la Consiliul Fiscal spun că rectificarea bugetară e nerealistă și România va ieși din ținta de deficit bugetar. BNR spune că rectificarea e una tensionată.

Una peste alta, nu e deloc în regulă ca un ministru de Finanțe să-și piardă în halul ăsta credibilitatea și autoritatea. Cum adică, vine ministrul și cu o rectificare și legi și-l trimitem acasă? Cu siguranță vorbim despre o încercare de izolare a lui Teodorovici, nu știu cu ce-o fi supărat-o pe Viorica noastră. Situația în care este pus acum arată clar că este o problemă majoră între cei doi. Dacă își bătea cineva așa joc de mine, îmi dădeam demisia,” a spus Denise Rifai la Realitatea TV.