Emisiunea Morning Glory rămâne fără producător! Se retrage după 30 de ani de presă

După 30 de ani de presă, Horia Ghibuțiu a decis că este momentul să o ia pe alt drum. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care-și anunță plecare de la emisiunea ”Morning Glory, cu Răzvan Exarhu”, de la Rock FM și plecarea din presă.

”Asta e ultima mea fotografie la Morning Glory cu Răzvan Exarhu, după un concert susținut de Corina Sîrghi și de Cătălin Răducanu, înaintea unei petreceri pe cinste. Am ales alt parcurs profesional, care începe luni.

Plec din presă, după 30 de ani, cum am învățat de la marii fotbaliști: mai bine te retragi pe la tribuna oficială decât să ți-o ceară galeria de la peluză.
La Rock FM au fost cinci ani grozavi, ani în care am muncit de mi-au sărit capacele, ani nebuni – cum îmi plac mie.

A fost o perioadă de fior și râs – e expresia lui Răzvan Exarhu
și-l asigur de prietenia și de prețuirea mea. Le mulțumesc tuturor, prea mulți de enumerat, celor care mi-au oferit compania, amiciția și sprijinul lor. M-am simțit răsfățat.
That’s all folks!”, a postat acesta pe pagina sa de Facebook.

A debutat la Tineretul Liber

Horia Ghibuțiu și-a făcut apariția în presă în anul 1990 la Tineretul Liber. Trei ani mai târziu, acesta s-a alăturat echipei Evenimentul Zilei și a ocupat poziția de secretar de redacție, ulterior, șef de departament. Pentru o scurtă perioadă de timp, el a fost și redactor șef la Evenimentul Zilei.

În anul 2006, acesta a devenit redactor șef al ziarului Compact, ziar care se distribuia gratuit. Amintim că acesta a lucrat atât a revista Viva cât și la TV Mania.

Paginademedia.ro spune că Horia Ghibuțiu a lucrat și la Adevărul Holding, acolo unde a preluat conducerea proiectului Weekend Adevărul. În 2012, el a preluat conducerea editorială a revistei FHM. În ultimii cinci ani a fost producătorul emisiunii Morning Glory.

Sursă foto: Dreamstime