Lovitură pentru publicaţia online Gândul, aflată în portofoliul lui Radu Budeanu! Cunoscuta jurnalistă Emma Zeicescu şi-a dat demisia.

Emma Zeicescu se ocupa, până acum, de două proiecte video pentru Gândul. Este vorba despre emisiunea talk-show Gândul Live şi Gândul News.

Emma Zeicescu: Decizia de a demisiona a fost a mea

Jurnalista a demisionat miercuri, 30 iunie, de la publicaţia online. Informaţia a fost confirmată chiar de aceasta, însă fără alte informaţii suplimentare legate de motivele ce au dus la ruptura dintre cele două părţi, relatează Pagina de Media.

“Prioritatea mea astăzi este ziua copilului, pe acest lucru vreau să mă concentrez. Pot spune că decizia de a demisiona a fost a mea”, a declarat Emma Zeicescu.

Jurnalista nu a dorit să ofere detalii nici despre viitorul ei loc de muncă.

“Sunt lucruri deocamdată în aşteptare”, a spus Emma Zeicescu.

Joi, 1 iulie, poate fi văzută ultima emisiune Gândul Live, înainte de vacanţă.

O carieră de aproape 20 de ani în mass media

Emma Zeicescu la TVR 1

Emma Zeicescu are o experienţă bogată, de aproape 20 de ani, în mass-media din România. Ea a lucra în trecut la posturile de televiziune Naţional TV, Digi24 şi Realiatea TV.

Ea s-a alăturat echipei Gândul la începutul anului 2020, venind de la TVR 1, unde realiza emisiunea “Ca-n viaţă”. Tot la Televiziunea Română, Emma Zeicescu a realizat emisiunea “Perfect Imperfect”, începând cu luna septembrie 2016, atunci când s-a angajat la TVR. Emisiunea “Ca-n viaţă” a debutat odată cu noua grilă de primăvară din anul 2018.

La Gândul, jurnalista realiza talk-showul Gândul Live. În ultima perioadă, se ocupa de Gândul Live (de luni până vineri, de la 18.30) şi, din luna martie, de Gândul News, o selecţie de cinci subiecte ale zilei, în cinci minute, dată de luni până vineri de la 20.30, mai scrie Pagina de Media.