Delia a revenit în sfârşit pe scenă vineri seară, după ce autorităţile au relaxat restricţiile în România şi concertele în aer liber sunt permise, dar cu anumite condiţii, pentru a elimina riscurile de infectare cu COVID-19.

Au fost însă momente de groază pentru vedetă: la prima piesă din concertul susţinut de Delia împreună cu Macanache, scena pe care cânta artista a luat foc. Totul ar fi plecat, se pare, de la un scurtcircuit la reţeaua electrică.

Incidentul nu s-a soldat cu victime sau pagube importante, din fericire. Problema este că la acel eveniment nu erau prezenţi şi pompierii.

„Am avut şansă cu un băiat de la echipa de tehnic care a ştiut să remedieze problema”, a povestit Delia apropiaţilor săi. Persoana de la tehnic care a intervenit prima cu un stingător de mână a reuşit să stingă focul. Au intervenit repede şi ceilalţi membri ai echipei tehnice, care au scos la timp fusta scenei care nu era ignifugată, scrie Mediafax.

Concertul a avut loc vineri seară la Verde Stop Arena din Capitală. Macanache a fost unul dintre invitaţii-surpriză ai Deliei din seria de concerte ce vor avea loc, în aer liber, în weekendul 5-7 iunie.