Delia, aflată la masa juriului ”iUmor”, alături de Mihai Bendeac și Cheloo, a avut o discuție despre o întâlnire cu Sfântul Petru. Aceasta a început de la numărul unui concurent, iar cântăreața a dezvăluit care este cel mai mare păcat al ei.

”E bine să ai intrare la poarta Raiului. Eu i-aș spune Sfântului Petru: Am încredere în tine că iei decizia corectă, sunt un om…. pâinea lui Dumnezeu! Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa… dar bârfa e constructivă, face parte din evoluția umanității, nu cred că te trimite cineva în Iad pentru că ai bârfit”, a spus Delia.

Delia, acuzată pe rețelele sociale

Recent, Delia a fost acuzată că a început să posteze pe rețelele de socializare imagini satanice. Artista a primit astfel de comentarii după ce a publicat o serie de fotografii în care apare drept personajul Moco din jocul ”Free Fire”.

S-a îmbrăcat într-o rochie din plasă, cu mănuși cu gheare

Delia a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie din plasă, cu mănuși cu gheare, iar postarea a fost foarte comentată.

”Un exemplul negativ, satanist, părerea mea că ți-ai vândut sufletul pentru bani, păcat!”, ”Vă demonizați din ce în ce mai mult și chiar nu este bine!”, ”Te-ai tâmpit și tu draga mea” și ”Ai ceva diavolesc în privire”, au fost câteva dintre comentarii.

Delia și ținutele extravagante

Delia Matache este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Cântăreața îi suprinde mereu pe fani cu ținute extravagante și vacanțe exotice. De aceea, mulți se întreabă, câți bani are, de fapt, Delia. Acum, s-a aflat ce salariu are cântăreața la emisiunea X Factor, acolo unde este jurat, alături de Florin Ristei, Loredana și Ștefan Bănică Jr.

Potrivit declarației de avere din 2020, Delia a obținut, prin intermediul firmei sale, venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor făcute publice de cântăreață, Delia mai are de recuperat de la partenerii de afaceri suma de 1.97 de milioane de lei.

Ce salariu are Delia la X Factor?

Salariul ei la emisiunea X Factor ar fi de 100.000 de euro. Totodată, să nu uităm că Delia este jurată și la iUmor, o altă emisiune care îi mai adaugă niște bani în conturi.