DEGI (Deutsche Gesellschaft Für Immobilienfonds M.B.H – fosta divizie de investitii a grupului german Allianz, acum parte a Aberdeen Property Investors Group) va inaugura astazi centrul comercial Iris Shopping Center Titan din Capitala.

Iris Shopping Center Titan a fost preluat la inceputul lunii septembrie 2008 de catre DEGI de la Avrig 35, companie controlata de Alexander Hergan. Tranzactia s-a ridicat la o valoare de aproximativ 140 milioane de euro.

Iris Shopping Center Titan se desfasoara pe o suprafata de teren de aproximativ 10 hectare si cuprinde primul hipermarket Auchan de pe piata locala, cu o suprafata de vanzare de 16.000 de metri patrati, precum si un centru comercial cu o suprafata de circa 30.000 de metri patrati. Intregul proiect are o suprafata construita de 60.000 metri patrati.

DEGI a mai achizitionat, in 2007, prin intermediul Eurisko, pentru 110 milioane de euro, cele trei imobile de birouri din portofoliul britanicilor de la Charlemagne Capital (Millennium Business Center, PGV Tower si Construdava).