Declarații uimitoare vineri la PSD, după încheierea ședinței Comitetului Executiv Național – CExN. Marian Oprișan, liderul de la Vrancea al partidului, a afirmat că PSD se află acum într-o situație fericită, după arestarea lui Liviu Dragnea.

El a surprins afirmând că Viorica Dăncilă, care este un politician cinstit și o femeie cinstită, era terorizată de fostul președinte al PSD, aflat acum în arest:

”Dacă doamna Dăncilă n-ar fi fost premier, vă spun că-n acest moment eu aș fi susținut-o cât se poate de clar al PSD, dintr-un motiv extrem de serios. E un politician cinstit, o femeie cinstită, este o femeie care, cum să spun eu… și, cu siguranță, s-a eliberat de agreement-ul pe care-l avea cu fostul președinte al PSD, care, după părerea mea, cum să spun, o teroriza și consider că, fiind o femeie cinstită, deșteaptă și determinată, poate să facă multe lucruri bune în fruntea Guvernului României pentru cetățeni” a spus Marian Oprișan, după CExN al PSD.

Mai mult decât atât, Oprișan o susține pe Dăncilă până în pânzele albe:

”Nu se pune problema că l-a acceptat, eu cred că i-a fost impus ulterior numirii sale ca premier. Să nu intrăm în amănunte, că sunt istorie”.

Cât privește arestarea lui Dragnea, liderul de la Vrancea nu mai dă dovadă de la fel de multă înțelegere:

”Nu vreau să intru în amănunte, dar știți foarte bine că, după pierderea alegerilor, dl Dragnea nu mai putea rămâne președintele PSD. Ne-a luat-o justiția înainte”.