Gheorghe Dincă ar fi lovit-o pe fată, lăsând-o inconștientă, iar apoi ar fi plecat în oraș. Acesta a fost surprins de camerele de filmat aruncând bijuteriile în curtea unui hotel din Caracal.

După două ore petrecute în oraș, agresorul ar fi găsit-o pe Alexandra decedată în urma loviturii. Ulterior, a ars-o. Mai mult, sursele spun că Luiza, prima victimă a criminalului a fost ucisă în ziua în care a fost luată la ocazie, nu după trei luni așa cum se menționează în presă.

Potrivit informațiilor inițiale, Luiza ar fi fost ținută în captivitate pentru o perioadă de trei luni, timp în care ar fi fost abuzată. Fata a fost ucisă, iar cadavrul ei a fost aruncat în Dunăre.

Ce se arată în raportul MAI?

Potriit acestuia, fata ar fi găsit un telefon și ar fi sunat la 112 în momentul în care Dincă ar fi plecat să-și cumpere o cremă de la farmacie pentru a-și trata rănile de la mâini.

„La ora 11.23, Măceșanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe același număr de telefon, sesizând aceleași aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecționat apelul către dispeceratul Poliției Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliției Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acționa în zona 7 Caracal, (…) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla”, se arată în raportul MAI obținut de MEDIAFAX.

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, și mai mulți câini lupi dezlegați, în continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăpere deoarece este legată și afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuției dintre Alexandra și ofițerii de poliție, atunci când fata a sunat la 112.

Discuția se termină atunci când pe fundal se aude lătrat de câini și fata spune că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. Fata a precizat și că a fost violată de bărbat.