Gigi Becali uimește din nou. A decis să iasă din viața publică. Nu vrea să mai audă de presă. Latiundiarul din Pipera nu se află la prima decizie de acest gen. A mai promis de nenumărate ori că nu mai vorbește cu presa.

După ce l-a anunțat pe noul antrenor al echipei roșalbastre, Bogdan Argeș Vintilă, Becali a făcut și anunțul cel mare: ‘Vă anunţ că eu am terminat-o cu viaţa publică’.

“Nu mă mai interesează nimic. La revedere cu Becali după meciuri. Am aici antrenor, care este Bogdan Vintilă Argeş. L-am rugat din inimă un lucru. Dacă este întrebat cine face echipa sau cine face schimbările, să răspundă că antrenorul face echipa. Vintilă va face echipa, Vintilă va face schimbările, el face tot!

Alexandru Tudor este aici pentru că el este mâna mea dreaptă, nu este Narcis Răducanu, Tudor este cel mai puternic. Are rugăciunea mai puternică decât mine.

Pe mine nu mă mai interesează, antrenorul face echipa! M-am luat după MM şi nu l-am luat pe Burcă şi pe Cestor, dar asta este. O să mai iau acum doi fundaşi centrali”, a spus Gigi Becali.

Becali nu a fost niciodată consecvent atunci când a spus că iese din viața publică. Atunci când I s-a reproșat că vorbește prea mult și că se bagă peste antrenorul echipei, Gigi a spus că nu se poate abține și că dcă tace face cancer la limbă.