Premierul Viorica Dăncilă împreună cu miniștrii din cabinetul său au avut joi o întâlnire cu ușile închise cu primarii PSD după conferința județeană a PSD Mehedinţi.

La ieșirea din Palatul Culturii din Drobeta Turnu Severin au fost așteptați de doi protestatari cu state vechi din Drobeta Turnu Severin, soții Olteanu, care i-au huiduit pe reprezentanții PSD.

”Pentru democrație și statul de drept luați de pe tricou! Pentru că protejați corupții de pușcărie și le dați pensii special trădătorilor și jefuitorilor de țară luați de pe tricou! Pentru represiunea din 10 august împotriva românilor luați de pe tricou! Pentru că ați înglodat țara în datorii de zeci și sute de miliarde de euro și ați amanetat viitorul generațiilor care nu s-au născut luați de pe tricou!”

Pentru a nu da cu ochii de protestatari, Premierul Viorica Dăncilă a fost nevoită să fie scoasă de ofițerii SPP pe o altă ieșire a palatului.

Premierul a fost prezent alături de mai mulți membri ai Executivului, la conferința județeană a PSD Mehedinți pentru alegerea conducerii organizației. Printre aceștia sa-au numărat secretarul general al PSD Mihai Fifor, ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, ministrul Agriculturii Petre Daea, ministrul Finanţelor Eugen Orlando Teodorovici și ministrul Muncii Marius Budăi.