De data aceasta, premierul l-a luat în vizor pe șeful CNAIR, Narcis Neaga. Aceasta a declarat că va discuta cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc pentru a stabili daca acesta va mai rămâne în fruntea instituției.

”Pentru că acum am această posibilitate de a lua deciziile voi analiza ce se întâmplă la CNAIR (…) Voi vorbi cu domnul Cuc să vedem cât de important este Narcis Neaga pentru proiectele viitoare.”, a declarat Viorica Dăncilă, la TVR 1, în cadrul emisiunii ”România 9”.

Narcis Neaga ocupă funcția de șef CNAIR de 15 ani.

Ministrul Transporturilor și Narcis Neaga promiteau în luna februarie că România va avea încă 180 de kilometri de autostradă, până la finele acestui an.

„Eu, personal, îl voi susţine cu tot ce pot eu ca să finalizăm numărul pe care domnul director Neaga şi l-a asumat. (…) Pe la jumătatea anului acesta, noi ne dăm seama după evoluţia stadiului fizic cum vom sta cu lucrările. Dacă nu se mişcă, veţi vedea şi rezilieri de contracte. (…) Estimarea, domnul Neaga a dat-o. (…) În general, noi preluăm ce spune directorul CNAIR”, a declarat ministrul Cuc, care a subliniat că cei 180 de kilometri sunt cei pe care Neaga i-a „promis”.