Dorința Vioricăi Dăncilă de a incrimina din nou calomnia este strigătoare la cer. O spune Claudiu Năsui de la USR, revoltat de ultimele afirmații ale premierului. Năsui merge mai departe și o acuză pe Dăncilă de minciună în privința excedentului de la bugetul de pensii.

Premierul a spus la prezentarea bugetului că nu sunt probleme cu pensiile. Nimic mai fals susține Năsui care devoalează mai multe minciuni ale Guvernului pe care îl acuză de calomnie. “Minciunile doamnei Dăncilă care vrea să incrimineze calomnia.

Mai țineți minte când ne promitea doamna prim-ministru că vom avea excedent la bugetul de pensii?

Atunci când s-a votat bugetul anului 2019, doamna Dăncilă l-a susținut în parlament. Un buget tipic PSD-ist cu toate cheltuielile care cresc. Doamna Dăncilă ne asigura că avem suficienți bani. Ba chiar ne scotea pe excedent la bugetul de pensii.

Evident că totul a fost o minciună. Exact așa cum și creșterea economică preconizată de faimoasa comisie națională de prognoză a fost o minciună. Toate acestea le-am spus atunci. Chiar dacă eram după aproape 18 ore nedormite (așa s-a ținut atunci ședința comisiei pentru buget), tot am fost prezent la timp a doua zi în plen și am vorbit împotriva acestui buget. (https://bit.ly/2Pw1zJ5)

Doamna Dăncilă nu a avut nicio problemă nici când a mințit în fața parlamentului, nici când cei din jurul ei calomniază. Mai țineți minte când ministrul finanțelor, Teodorovici, venea în parlament să mă calomnieze și să facă mișto de numele meu? (https://bit.ly/2PBraQR) Atunci era totul în regulă.

Eu nu-mi doresc să fie incriminată calomnia. Și credeți-mă că știu cum e să fii calomniat. Am avut nu mai puțin de trei campanii de calomnii la adresa mea din partea celui mai mare trust de presă. O zi întreagă a rulat o minciună totală la adresa mea pe un post de maximă audiență.

Dar nu mă plâng. De fiecare dată am clarificat tot public, aici pe pagina mea și am mers mai departe făcând exact ceea ce i-a enervat pe ei. Tot fac interpelări despre recuperarea prejudiciului în dosarul ICA și o să mai fac.

Pentru doamna Dăncilă, care vrea să incrimineze calomnia pentru că i s-a scandat „analfabeta” de către protestatari, recomand un proverb francez: „Numai adevărul doare”, sunt acuzele lui Claudiu Năsui de pe o rețea de socializare.