Aeroportul Otopeni a achiziţionat în regim de urgenţă a 150 de cărucioare pentru bagaje, iar parcarea din zona sosiri a fost asfaltată, a anunțat, luni, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

În plus, urmează să fie cumpărate și alte cărucioare, în procedură normală, spune Cuc, care și-a însoțit mesajul de pe Facebook cu poze ale mărețelor realizări: căruciorele pentru bagaje și parcarea asfaltată.

Mai mult decât atât, s-a semnat contractul pentru reparaţia capitală a pistei 2 de pe Aeroportul Otopeni, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anul 1997, a adăugat ministrul.

”Ce vreau să înţeleagă toată lumea este faptul că sunt atent la tot ce se întâmplă la companiile pe care Ministerul Transporturilor le gestionează şi, acolo unde sunt probleme, le cer tuturor conducerilor acestor companii să intervină în regim de urgenţă, astfel încât cetăţenii români să nu aibă de suferit. Sunt bucuros că activitatea mea este monitorizată şi acest lucru mă motivează şi mai tare”, și-a încheiat Răzvan Cuc postarea pe Facebook.