„Doar cei care nu știu management dau vina pe oameni. Ceea ce vedem este un management sub orice critică a situației. Unii l-ar numi defectuos, altii dezastruos, mie îmi este prea greață să îl categorisesc”, a scris Adrian Câciu pe Facebook.

Teoria chibritului

Adrian Câciu a ironizat situația actuală din România. Conform economistului, „Europa va intra în faza de dezastru economic”.

„Ce fac unii? Se mira ca au aparut cazuri pentru ca s-au relaxat conditiile? Cum s-au relaxat condițiile? Prin acte normative? A, ok. Si actele normative ce sunt?

Sunt acte de management administrativ sau nu? Studii de impact au avut? Răspunsul este in realitatea zilnica. Sincer, vreau sa traiesc intr-o tara in care nici un decizional nu mai da vina pe popor.
Din punctul meu de vedere a da vina pe popor înseamnă sa recunosti ca habar nu ai management.

De aceea esti decizional! Sa elaborezi proceduri, sa creezi sisteme, sa ai raspunsul la orice problema a oamenilor. Nu sa faci teoria chibritului tu fiind nimic altceva decat un imputernicit al poporului pe care îl invinovatesti. Atat se poate. Mi-e greața de impostura si de habarnism sistemic.

PS nici nu stiu cei de acum ce inseamna eșecul Consiliului European din acest weekend. Din păcate Europa va intra in faza de dezastru economic. Explic altadata. Ies la terasă! Life is life!”, a conchis economistul.