Vedeta Pro TV susține că la cât de multe se petrec în politică în ultima perioadă, i-ar trebui ore, zile, luni ca să poată comenta. Florin Călinescu are și un mesaj pentru cei 10 milioane de români care nu s-au identificat până acum cu niciunda dintre forțele politice din România, transmițându-le că trebuie să mai aibă răbdare puțin.

Citește și: Foto: Au apărut primele poze de la nunta Olguței Vasilescu. Dragnea, surprins în ipostaze incendiare

„La câte se petrec în politică, e pentru prima oară în viața mea când calculez că mi-ar trebui ore, zile, luni, să comentez. Îi rog pe cei 10 milioane de români care nu s-au identificat până acum cu ĂȘTIA să aibă răbdare încă puțin. Poate le atrag atenția,” este declarația lui Florin Călinescu, de pe pagina sa de Facebook.

Mesajul cu mai multe înțelesuri i-au făcut pe români să încerce să-l descoasă pe Florin Călinescu, rugându-l să decodifice cele afirmate. Într-unul dintre comentarii, vedeta Pro TV susține că mai are două luni contract cu televiziunea, dând de înțeles că la finalul acestei perioade va anunța intrarea sa în politică, cel mai probabil acest lucru fiind sinonim cu înființarea unui nou partid.