Promoţional, până în data de 15 octombrie, utilizatorii serviciilor Vodafone care îşi rezerva un bilet de avion către Europa prin intermediul aplicaţiei primesc o reducere de 15 de euro din costul zborului. Şi destinaţiile din Asia şi Australia sunt disponibile cu o reducere de 40 euro din preţul biletului.  Clienţii Vodafone vor beneficia şi de promoţii şi concursuri dedicate, cu premii în bilete de avion sau pachete de vacanţă.

Aplicaţia pentru mobil Paravion oferă utilizatorilor acces direct către destinaţiile preferate la preţuri avantajoase, fără intermediari şi costuri suplimentare. Astfel, direct prin intermediul smartphone-ului, se pot rezerva şi emite bilete de avion în cel mai scurt timp. Aplicaţia oferă acces în timp real la ofertele companiilor aeriene din întreaga lume, dar şi posibilitatea de a alege cele mai bune soluţii de zbor. Rezervarea biletului de avion este gratuită, iar plata este efectuată în momentul în care utilizatorul decide să achiziţioneze biletul. Plata acestuia poate fi efectuata atât online, în aplicaţie, prin intermediul cardului bancar, cât şi offline.
Aplicaţia Paravion powered by Vodafone a fost concepută de către Zitec, furnizorul de solutii web al Paravion.ro.

Paravion.ro este primul site de rezervări de bilete de avion 100% online şi oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. Anul acesta, Paravion.ro a lansat primul serviciu din România de notificare asupra zborului prin SMS.