Atunci când luăm decizia de a paria, nu trebuie să uităm niciun minut următorul lucru: casele de pariuri reprezintă o afacere și, prin urmare, încearcă să facă bani cu ajutorul clienții lor, adică jucătorii la pariuri. Pentru a realiza acest lucru, se bazează pe cea mai recentă tehnologie și mult personal specializat care poate ajusta cotele la milimetru, lăsând puțin loc surprizelor. Prin urmare, este foarte important să urmăm câteva sfaturi esențiale dacă vrem să facem bani pe termen lung pariind la case de pariuri online licențiate.

Controlul bugetului și al mizei

Bugetul și miza sunt concepte foarte importante de care trebuie să ținem cont dacă vrem să obținem câștiguri pe termen lung. Trebuie să fim foarte conștienți de bugetul de care dispunem, adică de banii pe care îi avem la dispoziție pentru a paria. Nu merită să rămânem fără bani și să investim din nou din cauză că am avut ghinion, pentru că acesta este începutul sfârșitului.

Cunoscând bugetul disponibil, de exemplu, 1.000 de euro, miza este suma pe care o investim într-un pariu și care trebuie să fie proporțională cu bugetul noastru: miza este echivalentă cu un anumit procent din bugetul pentru pariuri (pe o scară de la 1 la 10).

De exemplu: cu un buget de 1000 de euro, o miză de 1 reprezintă 1%, deci 10 euro, o miză de 2, 2% , deci 20 de euro și așa mai departe. Controlând miza și bugetul, vom putea gândi pe termen lung, astfel încât să obținem câștiguri bune și să reușim să ne menținem când rezultatele nu sunt bune. 

Specializarea este esențială

Nu putem să știm totul, este evident, dar casele de pariuri știu deoarece, așa cum am spus mai devreme, au o armată de experți specializați care analizează fiecare eveniment. Cu toate acestea, și noi ne putem specializa pe un anumit sport. 

Există piețe în care putem detecta oportunități la fel de mult sau mai mult decât experții: cu cât este mai mare piața pe care pariem, cu atât mai complicată va fi obținerea de cote avantajoase. Cu cât știm mai multe despre un sport anume sau despre o piață în cadrul acestui sport, cu atât avem mai multe șanse de a plasa pariuri câștigătoare. 

Cotele trebuie privire ca o oportunitate
Așa cum am spus, casele de pariuri au mulți specialiști și sisteme informatice care le permit să ajusteze cotele, fie pentru câștigătorii unui meci de tenis, fie pentru numărul de puncte care vor fi înscrise într-un meci de baschet, pentru cartonașele galbene primite într-un meci etc.

Cu toate acestea, specializarea despre care am vorbit ne poate permite să găsim cote care, în opinia noastră, nu sunt bine plasate. Uneori se întâmplă ca piața să creadă că o echipă non-favorită va câștiga un meci, iar casa de pariuri va muta liniile pentru a compensa această schimbare a echipei favorite. Este una dintre situațiile în care putem paria pe echipa în care avem încredere și obține cote mai bune decât cele stabilite la început.

Trebuie evitat overbetting-ul
Cei care au experiență într-ale pariurilor știu despre ce vorbim. În cele din urmă, de multe ori, pariem de dragul de a paria, dar fără a ști clar pe ce pariem și de ce. Uităm de buget, de miză și de disciplina necesară pentru a fi câștigători pe termen lung și intrăm într-un vârtej de pariuri care au doar o sigură cale: pierderea banilor.

Trebuie să fim conștienți de banii pe care îi avem și să nu intrăm în joc ușor, să nu pariem fără a studia în profunzime pariurile, casele de pariuri etc. Este singura modalitate de a câștiga bani din pariuri sportive pe termen lung, dacă nu vrem să pierdem. Chiar dacă câștigăm sau pierdem, rezultatul nu va fi pozitiv dacă pariem mai mult. 

Oportunitatea pariurilor live
De multe ori ne uităm la un meci și simțim că ceva se va întâmpla. O echipă o atacă pe cealaltă și este evident că va înscrie în orice moment. În situații precum acestea, pariurile live sunt foarte interesante și putem profita de ele pentru a câștiga bani.

În acest caz, este important să urmărim meciurile sau să urmărim persoana care se uită la meci pentru noi. Nu este suficient doar să vedem scorul și să credem că echipa favorită  își va reveni după ce a început cu stângul meciul. 
Dacă vom paria, trebuie să știm ce se întâmplă și să avem toate informațiile despre evenimentul pe care vom paria.

Este posibil să câștigăm bani din pariurile plasate la agenții de pariuri online, dar, după cum am văzut, este important să urmăm câțiva pași pentru a avea succes.

De asemenea, este important să intrăm zilnic pe biletu-zilei.com sau 10pariuri.ro pentru a citi ponturile la pariuri gratuite, pronosticurile la fotbal etc.