La etajul doi al mall-ului din Constanţa funcţionează încă de anul trecut Serviciul Comunitar pentru Evidenţa Populaţiei Constanţa – singurul loc unde sunt eliberate actele de identitate, Centrul de Informare Cetăţeni al Primăriei Constanţa, o casierie a Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri la Bugetul Local, casierii ale Regiei de Alimentare cu Apă, Regiei de Distribuire a Energiei Termice şi Congaz.
Zilnic, în mallul constănţean, se perindă 20.000 de oameni, iar pe week-end traficul creşte la 25.000 de vizitatori.
La Arad, reprezentanţii administraţiei locale au rezervat în mallul Galleria, ce urmează a fi inaugurat pe data de 6 octombrie, 1.300 mp pentru Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Arad, pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule şi pentru Serviciul Public Comunitar de Evidenţă şi Eliberare a Paşapoartelor Simple. Consilierii locali se întrunesc mâine pentru a aproba contractul de închiriere a spaţiului, potrivit publicaţiei Arad Online.
Mallul Galleria este în portofoliul companiei Globe Trade Center şi face parte din lanţul Galleria care mai are centre comerciale în Suceava, Piatra-Neamţ şi Buzău. Cu câteva săptămâni înainte de deschidere, mallul din Arad este închiriat în proporţie de 95%, chiar dacă  se află uşă în uşă cu alte două proiecte comerciale: Atrium Center şi Armonia Arad.
Bătălia proprietarilor de mall-uri pe creşterea traficului a devenit tot mai acerbă odată cu înteţirea concurenţei şi micşorarea veniturilor populaţiei. Atenţia acestora este concentrată acum pe atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori, din care măcar jumătate să îşi lase banii în mall.