Prezentatoarea TV se declară optimistă cu privire la decizia lui Rareș Bogdan de a se înscrie în cursa pentru un post de eurodeputat și susține că va da un vot de blam, împotriva PSD.

„Se pare că Rareș s-a hotarat să deschidă lista PNL. Doamne ajută! Ieșim la vot toți și, să sperăm, cât mai multe voturi anti psd,” este mesajul Cristinei Țopescu.

Așa cum spuneam, realizatoarea TV s-a remarcat în ultima perioadă cu poziții extrem de dure împotriva puterii, oferindu-se să o învețe public speaking pe Viorica Dăncilă. De asemenea, Cristina Țopescu a participat la un protest antiguvernamental, ca urmare a unei promisiuni pe care i-a făcut-o lui Tudor Chirilă.

„Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend însă, voi găsi o soluţie şi voi veni. Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există şi oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei. Voi, bucureştenii, de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate. Sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm şi om găsi pe cineva să ne înlocuiască, dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!”, scria, în decembrie, Cristina Ţopescu pe Facebook.