Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, afirmă că decesul Cristinei Ţopescu a „picat ca un trăznet” peste toţi românii, apreciind că a fost unul dintre cei mai buni jurnalişti români, un model pentru tinerele generaţii. A fost o persoană care şi-a păstrat mereu sufletul curat şi liber, a mai spus politicianul.

„Vestea decesului Cristinei Ţopescu a picat ca un trăznet pentru toţi românii. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalişti, un model pentru tinerele generaţii de jurnalişti. Am apreciat întotdeauna la ea sinceritatea opiniilor sale, fiind un om care şi-a păstrat sufletul curat şi mereu liber.

Cristina Ţopescu s-a dus într-un loc în care va fi alături de cei dragi ei, de tatăl ei, regretatul Cristian Ţopescu. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul postat de Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Cristina Ţopescu a fost găsită decedată duminică seară

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită decedată în locuinţa sa duminică seară. Ea avea 59 de ani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei, Cristina Ţopescu, nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

„În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, potrivit IPJ Ilfov.